Windows Tips & News

Windows 10 Mobile vil forbli i feature2-grenen, ingen nye funksjoner er planlagt

click fraud protection

Etter nok en gang å skille Windows 10 Mobile-utvikling fra hovedutviklingsgrenen til Windows 10, har Microsoft ikke klart uttalt sine fremtidige planer for det mobile OS, og etterlater de fleste av brukerne bekymret. Under Windows Insiders månedlige webcast på Microsoft Mixer delte selskapets ansatte litt informasjon om gjeldende planer for plattformen.

Ifølge deres kommentarer har selskapet ingen aktuelle planer om å slå sammen OS-utvikling igjen, noe som betyr at Windows 10 Mobile vil forbli i feature2-grenen i lang tid. Som mange har lagt merke til, brukes denne grenen kun til å levere feilrettinger og andre ytelses- og opplevelsesrelaterte oppdateringer. Siden introduksjonen har ingen nye funksjoner blitt levert med Insider-bygg.

En av de ansatte bekreftet også at Night Light-funksjonen, som er lagt til i Windows 10 for å redusere belastningen på øynene om natten, ikke kommer til Windows 10 Mobile i nær fremtid.

Microsoft jobber med en ny omstart av Windows 10 Mobile-utvikling internt, med sikte på å bringe fullversjonen av Windows 10, men med et tilpasningsbart skall til mobile enheter. Dessverre vil de nåværende eksisterende enhetene absolutt ikke få det.

Windows 10 bildepassord

Windows 10 bildepassord

Windows 10 lar deg konfigurere et bildepassord. Det er en ekstra sikkerhetsbeskyttelse for bruker...

Les mer

Slik aktiverer du Diagnostic Data Viewer i Windows 10

Slik aktiverer du Diagnostic Data Viewer i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom du kanskje all...

Les mer

Krypter filer og mapper ved hjelp av EFS i Windows 10

Krypter filer og mapper ved hjelp av EFS i Windows 10

For mange versjoner har Windows inkludert en avansert sikkerhetsfunksjon kalt Encrypting File Sys...

Les mer