Windows Tips & News

Windows 11 kan støtte flere forekomster av Android-apper

click fraud protection

Microsoft sendte Windows 11 tidligere denne måneden uten en nøkkelfunksjon selskapet lovet: Støtte for Android-apper. Microsoft tester for tiden Android-apper i Windows 11 internt, og selskapet planlegger å sende funksjonen til Windows-innsidere snart. Det er ikke mye informasjon om hvordan Windows 11 vil fungere med Android-applikasjoner. Alt vi vet er at Microsoft samarbeidet med Amazon å tilby brukere muligheten til å installere Android-apper fra Amazon App Store. Dessuten kan Windows 11 støtte installasjon av Android-apper fra andre kilder.

Mens Microsoft forbereder seg på å sende de første versjonene av Windows 11 med støtte for Android-applikasjoner, et innlegg på kinesiske sosiale medier avslørte noen få mindre detaljer om den kommende muligheten. Ifølge flere lekke skjermbilder vil Windows 11 støtte flere forekomster av Android-apper. Det betyr at du vil kunne åpne flere "sider" eller vinduer i et enkelt program. Dessuten vil Android-apper i Windows 11 støtte systemets varslingssenter og feste til oppgavelinjen og Start-menyen, og gi brukerne en innfødt-lignende opplevelse.

Det er verdt å nevne at støtte for flere instanser kanskje ikke fungerer i alle apper. Det er mulig at oppstart av to vinduer i en enkelt Android-app på Windows 11 kan kreve ytterligere optimaliseringer fra appens utviklere. Det tekniske aspektet ved å kjøre Android-applikasjoner på Windows 11 er fortsatt ukjent. Likevel sa Microsoft selv om funksjonen bruker noen av Intels teknologier, AMD-brukere vil ikke bli etterlatt.

Vi vet fortsatt ikke når Microsoft planlegger å lansere støtte for Android-apper for Windows 11, men det økende antallet lekkasjer (brukere oppdaget Amazon App Store og Windows-undersystem for Android ikke så lenge siden) indikerer at ventetiden nesten er over. Når det gjelder allmennheten, forvent at Android-apper kommer i den stabile versjonen av Windows 11 et sted i 2022.

Microsoft Edge støtter nå Chrome-temaer

Microsoft Edge støtter nå Chrome-temaer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn mindre endring ...

Les mer

Endre lydlydbalanse for venstre og høyre kanal i Windows 10

Endre lydlydbalanse for venstre og høyre kanal i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik endrer du lyd...

Les mer

Aktiver eller deaktiver blokkering av omdirigeringssporing i Firefox ETP 2.0

Aktiver eller deaktiver blokkering av omdirigeringssporing i Firefox ETP 2.0

Slik aktiverer eller deaktiverer du blokkering av omdirigeringssporere i Enhanced Tracking Protec...

Les mer