Windows Tips & News

Microsoft kommer til å selge deg temaer for Windows 10

click fraud protection

En annen interessant detalj om Windows 10 ble avslørt under Microsoft-arrangementet i oktober 2016. Det ser ut som Redmond-giganten kommer til å begynne å selge temaer for Windows 10. De ser ut til å ha tatt i bruk freemium-modellen der basis-OS er gratis og ekstra verdiøkende funksjoner betales. Kjøp i appen med mikrobetaling er svært vanlig på mobile plattformer. Nå kan de komme til Windows 10-plattformen.

Med Windows 10 Creators Update ble muligheten til å kjøpe temaer fra Windows Store oppdaget i en av videoene som ble demonstrert under arrangementet. Selv om det ikke en gang ble nevnt offisielt, kan det sees tydelig i videoen.
Følgende skjermbilde viser Microsofts planer om å selge temaer:windows-10-store-personalization-tab

Du kan se videoen nedenfor. Skjermbildet ovenfor ble tatt ved 0:19-merket.

I videoen er en ny «Personliggjøring»-fane til stede i butikken, som ikke er tilgjengelig i gjeldende versjon av appen. Den inneholder betalte temaer oppført i delen "Valg for deg".

Det er ingen kjent informasjon om hva disse temaene vil inneholde og i hvilken grad de vil tillate tilpasning. Gjeldende temaer som støttes av Windows 10 er allerede fritt tilgjengelige fra mange nettsteder som dette eller fra Winaero.com. Sjekk ut vårt temagalleri her:

Windows Themepack Collection

De endrer ikke utseendet til vindusrammen eller UI-kontroller og -elementer. I stedet kommer de bare med en tilpasset aksentfarge og et tilpasset tapet. Det er ikke klart om butikken kommer med avansert temafunksjonalitet. Fra skjermbildet ser de ut til å være vanlige [desk]-temapakkefiler som er tilgjengelige siden Windows 7.

Som du kan se i skjermbildet ovenfor, er ikke alle disse temaene gratis! Hvert tema har en pris som varierer fra "gratis" til $2,49. Det er godt mulig at Microsoft vil gjøre det mulig for tredjeparter å tjene med temainnsendinger i Windows Store. Det er ingen detaljer om situasjonen når dette skrives. Microsoft har ikke kommentert det offisielt ennå.

Windows 10 Creators Update vil være utgitt i mars 2017, så enhver ekstra temafunksjonalitet kan komme i en Insider forhåndsvisningsbygg før den er ute for alle.

Kilde: Neowin.

64-bit Firefox blir snart standard for Windows 64-bit

64-bit Firefox blir snart standard for Windows 64-bit

Mozilla har avslørt at 64-biters Firefox snart vil bli standardbygget for 64-biters Windows-versj...

Les mer

Firefox 64-bit arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Mozilla vil drepe alle eksisterende utvidelser i Firefox 57

Mozilla vil drepe alle eksisterende utvidelser i Firefox 57

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMozilla publiserte...

Les mer