Windows Tips & News

Microsoft Edge Beta er nå tilgjengelig på Android

click fraud protection

Hvis du vil teste forhåndsvisningsversjoner av Microsoft Edge på Android-smarttelefonen din, men ikke vil risikere feil i Canary- eller Dev-kanalene, er en ny betaversjon tilgjengelig i Google Play-butikken. Med utgivelsen av Edge Beta for Android tilbyr Microsoft nå alle forhåndsvisningskanaler fra skrivebordet på Android. Du kan velge en stabil versjon, Beta, Dev eller Canary.

Microsoft Edge 92 er den første offentlige betaversjonen som er tilgjengelig for Android. Den følger den samme betaversjonen på Windows, macOS og Linux. Den har allerede noen nylig introduserte funksjoner, som f.eks innebygd AdBlock, forbedret integrasjon med Microsoft Translator, en handleassistent, kupongfinner, og et skjermbildeverktøy.

For ikke så lenge siden kunngjorde Microsoft planer om å forene Edges kodebase på tvers av alle plattformer for å fremskynde utviklingsprosessen på stasjonære datamaskiner og mobiler. Selv om stabile versjoner av Microsoft Edge for iOS og Android fortsatt er bak skrivebordet motparter, forhåndsvisningskanaler på mobil følger nå fullt ut Edge Canary, Dev og Beta for Windows, macOS og Linux. Du kan lese en dedikert artikkel som beskriver forskjellene mellom

forskjellige nettleserversjoner og kanaler i Edge Insider-programmet.

Edge 92 Beta for Android er nå tilgjengelig for alle som er villige til å bli med denne linken til Google Play Store. For å installere den oppdaterte versjonen av Edge for Android trenger du en smarttelefon med Android 5 eller nyere. På samme måte som Edge Beta for stasjonære operativsystemer, vil Edge Beta for Android få store funksjonsoppdateringer hver sjette uke.

Når det gjelder iOS, er ikke forhåndsvisningsversjoner av Microsoft Edge tilgjengelig for alle. Microsoft bruker TestFlight-programmet til å teste Beta- og Dev-versjoner før offentlige utgivelser. Foreløpig godtar ikke programmet nye brukere, siden det ikke kan inneholde mer enn 10 000 deltakere.

Plastskinn fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Reflex 2 skin fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Yacobymac_light skin fra AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer