Windows Tips & News

Arkiver for Windows 10 Foto-appen

click fraud protection

I Windows 10 er det en innebygd Bilder-app som lar deg se bilder og utføre grunnleggende redigering. Flisen er festet til Start-menyen. Dessuten er appen assosiert med de fleste bildefilformater ut av esken. Som standard viser Bilder dine lokalt lagrede bilder sammen med bilder du beholder på OneDrive. Slik ekskluderer du OneDrive-bilder fra bilder i Windows 10.

I Windows 10 er det en innebygd Bilder-app som lar deg se bilder og utføre grunnleggende redigering. En nylig lagt til funksjon i denne appen er muligheten til å oppdage og gjenkjenne folks ansikter i bilder. Den kan deaktiveres hvis du ikke liker den.

Microsoft jobber med nok en oppdatering for sin innebygde Windows 10 Photos-app for medlemmer av Windows Insider-programmet. Den nye oppdateringen introduserer ikke bare nye funksjoner, men forbedrer også brukergrensesnittet ved å legge til nye animasjoner og overgangseffekter til appen. Disse funksjonene blir for øyeblikket testet av Microsoft og vil bli lansert til offentligheten senere.

I Windows 10 er det en innebygd Bilder-app som lar deg se bilder og utføre grunnleggende redigering. Flisen er festet til Start-menyen som standard. I dette innlegget vil vi se hvordan du endrer utseendet til Live Tile for Photos-appen og får den til å vise de siste bildene dine, eller et enkelt bilde.

I Windows 10 er det en innebygd Bilder-app som lar deg se bilder og utføre grunnleggende redigering. En mindre kjent funksjon er muligheten til å endre handlingen på musens rullehjul. Den kan settes til enten å zoome inn/zoome ut eller gå til neste eller forrige fil.

Microsoft kommer til å gi ut en følgesvennapp for bilder for smarttelefoner som kjører iOS og Android. Appen vil bli rullet ut til Windows Insiders i nær fremtid. Hovedideen er å gjøre det mulig for brukeren å raskt overføre bilder og videoer til en PC på samme nettverk.

Som du kanskje allerede vet, er Story Remix en videreutvikling av Photos-appen som gjør det enklere enn noen gang å gjenoppleve minnene dine og introduserer videohistorieskaping fra bildene og videoene dine. Denne funksjonen er planlagt for Windows 10 Fall Creators Update, men vil ikke bli levert med operativsystemet. I stedet kommer det til "Redstone 4" forhåndsvisningsbygg for Insiders. Det ser ut til at Microsoft kommer til å begrense noen 3D-effekter, musikk- og tekststiler til Office 365-abonnenter.

Story Remix er en videreutvikling av Photos-appen som gjør det enklere enn noen gang å gjenoppleve minnene dine og introduserer videohistorieskaping fra bildene og videoene dine. Denne funksjonen er planlagt for Windows 10 Fall Creators oktober, men vil ikke bli levert med OS. I stedet kommer det til "Redstone 4" forhåndsvisningsbygg for brukere som har aktivert Skip Ahead-funksjonen i Windows 10. I dag ble et sett med nye spesialeffekter avslørt i appen.

Story Remix er en videreutvikling av Photos-appen som gjør det enklere enn noen gang å gjenoppleve minnene dine og introduserer videohistorieskaping fra bildene og videoene dine. Denne funksjonen er planlagt for Windows 10 Fall Creators oktober, men vil ikke bli levert med OS. I stedet kommer det til "Redstone 4" forhåndsvisningsbygg for brukere som har aktivert Skip Ahead-funksjonen i Windows 10.

Da Microsoft-tjenestemenn først annonserte Windows 10 Fall Creators Update under Build 2017 keynote, viste de frem mange nye og kule funksjoner som skulle være i den. Men ettersom Windows 10 FCU-utviklingen tar slutt, er det noen ting som tydeligvis ikke kommer inn i denne utgivelsen. Vi vet allerede at Microsoft har utsatt tidslinjefunksjonen, men det er en ting til som ikke blir det tilgjengelig til tross for tidligere kunngjøringer om det motsatte: denne gangen er det Story Remix 3D-funksjonen fra den oppdaterte Bilder-appen.

Deaktiver People Bar i Windows 10 med gruppepolicy

Deaktiver People Bar i Windows 10 med gruppepolicy

Starter med Windows 10 build 16184, Windows 10 inkluderer funksjonen Mine mennesker. Den legger t...

Les mer

Kumulative oppdateringer for Windows 10, 8. januar 2019

Kumulative oppdateringer for Windows 10, 8. januar 2019

2 svarMicrosoft gir ut en ny del av oppdateringer for alle støttede Windows 10-versjoner. Her er ...

Les mer

Deaktiver Få enda mer ut av Windows-arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer