Windows Tips & News

Windows 10 Cortana-arkiver

click fraud protection

Microsoft gir ut et raffinert utseende for brukergrensesnittet til Cortana. Den vil være tilgjengelig i alle land. Den var tidligere tilgjengelig for Windows Insiders, men nå nådde oppdateringen den stabile grenen.

Cortana er en virtuell assistent sammen med Windows 10. Cortana vises som en søkeboks eller et ikon på oppgavelinjen og kommer med tett integrasjon med søkefunksjonen i Windows 10. Cortana er også integrert med Microsoft Edge-nettleseren. Det kan være lurt å deaktivere denne integrasjonen. Her er hvordan det kan gjøres.

Nye versjoner av Windows legger ofte til nye tekst-til-tale-stemmer. Windows Vista la til Anna som ble beholdt opp til Windows 7. Windows 8 hadde også nye stemmer, David, Zira og Hazel. Windows 10 har et sett med ekstra stemmer som du kan bruke med Narrator og Cortana.

Logger ut av Cortana på enheten din stopper Cortanas datainnsamling og bruk på den enheten og sletter interessene og dataene på den enheten, men avlogging sletter ikke dataene som allerede er lagret i Notebook-en. I denne artikkelen vil vi se hvordan du sletter de innsamlede dataene fra Cortana i Windows 10.

Cortana er en virtuell assistent sammen med Windows 10. Cortana vises som en søkeboks eller et ikon på oppgavelinjen og kommer med tett integrasjon med søkefunksjonen i Windows 10. Ved å logge på Cortana med Microsoft-kontoen din kan den holde styr på det som interesserer deg, lagre favorittstedene dine til notatboken, samle inn varsler fra andre enheter og synkroniser dataene dine mellom alle enhetene dine med Cortana aktivert.

Nylige Windows 10-versjoner kommer med en ny Cortana-funksjon - oppgavelinjen. Det lar Cortana ikke bare minne deg om dine planlagte arrangementer, avtaler og gi deg forslag, men også gi deg ulike tanker, tips og hilsener rett i søkefeltet på oppgavelinjen. For eksempel kan Cortana hilse deg "God morgen!" via oppgavelinjen. Hvis du ikke er fornøyd med denne funksjonen, er det enkelt å deaktivere den.

Cortana er en virtuell assistent sammen med Windows 10. Cortana vises som en søkeboks eller et ikon på oppgavelinjen og kommer med tett integrasjon med søkefunksjonen i Windows 10. I nyere versjoner av operativsystemet kan du få Cortana til å lytte til talekommandoene dine når du trykker på Win+C-tastene. Her er hvordan det kan gjøres.

Det er nå mulig å koble Googles tjenester som Gmail og Kalender til Cortana på Windows 10. Dette vil tillate deg å bruke Cortana for å få rask tilgang til meldinger, kontakter og kalenderhendelser. Her er hvordan du konfigurerer denne funksjonen.

Hvis du har fulgt Winaero regelmessig, er du kanskje kjent med en ny flytende Cortana-funksjon tilgjengelig i nyere Windows 10-bygg. Etter sigende kommer et nytt brukergrensesnitt for oppgavelinjen til Cortana til OS.

Cortana er en digital assistent sammen med Windows 10. Du kan be Cortana om å finne informasjon ved å bruke talen din. Redmond-programvaregiganten la til en rekke nye funksjoner for Cortana i den kommende Fall Creators Update. En av dem er muligheten til å starte på nytt, slå av, låse PC-en og logge av brukerkontoen din.

Deaktiver forhåndsvisning av miniatyrbilder i Filutforsker i Windows 10

Deaktiver forhåndsvisning av miniatyrbilder i Filutforsker i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI Windows 10 kan F...

Les mer

Microsoft har fjernet manuelle utsettelser fra Windows Update for Business

Microsoft har fjernet manuelle utsettelser fra Windows Update for Business

Microsoft har endret Windows Update-tjenesten for Business med Windows 10 versjon 2004. Selskapet...

Les mer

Hvordan søke etter faner i Mozilla Firefox

Hvordan søke etter faner i Mozilla Firefox

Som du kanskje allerede vet, lar nyere versjoner av Mozilla Firefox deg raskt søke etter en åpen ...

Les mer