Windows Tips & News

Alt+tab windows 10-arkiver

click fraud protection

Hvordan endre antall rader og kolonner for den klassiske Alt+Tab-dialogen

Fra og med Windows Vista inkluderer Windows den moderne Alt+Tab-dialogen for å bytte vinduer. Funksjonssettet kan variere litt mellom nyere Windows-versjoner, men generelt sett er det et rutenett med forhåndsvisninger av vinduer. Det er også en klassisk dialog Alt+Tab som sist kunne ses i Windows XP.

I Windows 10 er det et oppdatert Alt+Tab-brukergrensesnitt. Den prøver å vise vindusminiatyrbilder proporsjonalt når du bytter mellom vinduer. Avhengig av hvor mange vinduer du har åpne, blir forhåndsvisningsstørrelsen til vinduer oppskalert i størrelse eller gjort mindre. Nylige versjoner av Windows 10 har en ny tidslinjefunksjon, som lar brukere se gjennom aktivitetshistorikken og raskt gå tilbake til tidligere oppgaver. En hemmelig funksjon i Alt+Tab-dialogen i Windows 10 er muligheten til å lukke et vindu eller en app direkte fra dialogboksen med et tastetrykk.

Nylig gjennomgikk vi hemmelige skjulte alternativer som lar deg justere gjennomsiktigheten til Alt+Tab-dialogen i Windows 10. I denne artikkelen vil vi se hvordan du får Alt+Tab-dialogen til å skjule åpne vinduer mens du går gjennom dem i Alt+Tab-brukergrensesnittet. Her er hvordan det kan gjøres.

I Windows 10 er det en skjult hemmelig justering for å tilpasse utseendet og oppførselen til Alt+Tab-dialogen. Med en enkel registerjustering kan du kontrollere gjennomsiktighetsnivået til bakgrunnen eller få den til å dempe skrivebordsbakgrunnen. La oss se hvordan det kan gjøres.

I Windows 10 er det et oppdatert Alt+Tab-brukergrensesnitt. Den prøver å vise vindusminiatyrbilder proporsjonalt når du bytter mellom vinduer. Avhengig av hvor mange vinduer du har åpne, blir forhåndsvisningsstørrelsen til vinduer oppskalert i størrelse eller gjort mindre. Ikke alle Windows 10-brukere er fornøyd med denne endringen. Mange brukere ønsker å få den gamle Alt Tab-visningen tilbake i Windows 10. Hvis du vil ha den tilbake, her er hva du kan gjøre.

Har du lagt merke til at i Windows 10 Alt + Tab dialogen er oppdatert og har blitt langt mer visuelt rikere? Nå respekterer den de faktiske vindusproporsjonene for visning av miniatyrbilder når du bytter mellom vinduer. De åpne vinduene skaleres avhengig av hvor mange vinduer du har åpne. Det er en forbedring etter min mening i forhold til Alt + Tab dialogboksen for Windows 8 eller Windows 7.

Skype får et oppdatert brukergrensesnitt og delingsstøtte i Windows 10

Skype får et oppdatert brukergrensesnitt og delingsstøtte i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft ruller u...

Les mer

Windows Defender Security Center i Windows 10 Creators Update

Windows Defender Security Center i Windows 10 Creators Update

I Windows 10 Creators Update er det en ny app kalt Windows Defender Security Center. Applikasjone...

Les mer

Slik aktiverer du Dynamic Lock i Windows 10

Slik aktiverer du Dynamic Lock i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDynamic Lock er en...

Les mer