Windows Tips & News

Windows 10 IoT-arkiver

click fraud protection

En ny versjon av Windows 10 IoT er ute for Insiders. Denne gangen er det Bygg 17134 fra den kommende "Redstone 4"-grenen, også kjent som "Oppdatering for vårskapere". Den kommer kun med feilrettinger, og inkluderer ingen nye funksjoner.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17120 er ute for Insiders. Dette er fra den kommende "redstone 4"-grenen, også kjent som "Oppdatering for vårskapere", og kommer med et par nye funksjoner. Utgivelsen inkluderer også feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17115 er ute for Insiders. Dette er fra den kommende "redstone 4"-grenen, også kjent som "Oppdatering for vårskapere", og kommer med et par nye funksjoner. Utgivelsen inkluderer også feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at et nybygg 17110 er ute for Insiders. Denne er fra den kommende "redstone 4"-grenen og kommer med et par nye funksjoner. Utgivelsen inkluderer også feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17101 er ute for Insiders. Denne er fra den kommende «redstone 4»-grenen og kommer med en rekke nye funksjoner. Utgivelsen kommer med feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17083 er ute for Insiders. Denne er fra den kommende «redstone 4»-grenen og kommer med en rekke nye funksjoner. Utgivelsen kommer med feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17035 er ute for Insiders. Dette er fra Fall Creators Update-grenen og kommer med en rekke nye funksjoner. Utgivelsen kommer med feilrettinger og mindre forbedringer.

Hvis du følger Windows 10 IoT-utvikling, vil du kanskje bli glad for å høre at en nybygg 17030 er ute for Insiders. Dette er fra Fall Creators Update-grenen og kommer med en rekke nye funksjoner.

Sammen med utgivelsen for PC-er er en ny Windows 10 build 15002 for Internet of Things (IoT)-enheter ute. Hvis du følger utviklingen, her er alt du trenger å vite om Windows 10 build 15002 for IoT.

Last ned Last ned Yamaha_Station_2012 Skin for Winamp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Tartan Skin for Winamp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned Wheels_Of_Impermanence Skin for Winamp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer