Windows Tips & News

Microsoft ruller nå ut Nyheter og interesser til alle

click fraud protection

Microsoft er ferdig med å teste oppgavelinjen Nyheter og Interesser. Microsoft sier vil begynne å rulle ut til kunder i løpet av de neste ukene. Først vil den bli inkludert i april 2021 kumulativ oppdateringsforhåndsvisning for Windows 10. Etter det vil den bli tilgjengelig for alle via kumulative oppdateringer fra mai 2021.

Nyheter og interesse er et lite oppgavelinjepanel som viser en værmelding, nyhetsoverskrifter, økonomi, trafikk og annen informasjon når den utvides. Siden desember 2020 er denne funksjonen tilgjengelig på oppgavelinjen for de som kjører Windows 10 forhåndsvisningsbygg fra Dev Channel.

Tidligere, Microsoft avslørte planene sine for å gjøre widgeten tilgjengelig for stabile versjoner av Windows 10. Selskapet kalte versjon 21H1, 20H2 og 2004 som utgivelser som vil få Nyheter og Interesse-funksjonen.

Her er hva selskapet sa i den offisielle kunngjøring:

Nyheter og interesser på Windows-oppgavelinjen vil begynne å rulle ut til kunder i løpet av de neste ukene. Vi tar en faset og målt tilnærming, og bred tilgjengelighet vil skje i de kommende månedene. På vegne av Microsoft-teamet vil jeg rette en hjertelig takk til våre Windows Insiders som har gitt tilbakemeldinger for å forbedre opplevelsen. Teamet lytter, og vil se frem til å høre flere tilbakemeldinger. For å dele tankene dine med teamet, når du har en sjanse til å prøve det, send oss ​​en linje i Feedback Hub.

Etter å ha installert oppdateringene kan du aktivere eller deaktivere nyheter og interesser. Den åpnes automatisk når du holder musepekeren over værikonet på oppgavelinjen. Hvis du misliker denne oppførselen, du kan deaktivere den.

Interessant nok inkluderer Microsoft Edge en lignende widget. Den er for øyeblikket skjult som standard, men du kan lage en snarvei til News Widget i Microsoft Edge ved hjelp av en dedikert veiledning.

Last ned Change Forteller Context Reading Order

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Få navigasjonsruten til å vise alle mapper i Windows 10

Få navigasjonsruten til å vise alle mapper i Windows 10

Navigasjonsruten er et spesielt område på venstre side av Filutforsker som viser mapper og system...

Les mer

Aktiver flytende søk med avrundede hjørner i Windows 10

Aktiver flytende søk med avrundede hjørner i Windows 10

Slik aktiverer du flytende søk med avrundede hjørner i Windows 10Microsoft jobber med en ny flyte...

Les mer