Windows Tips & News

Windows 10 tilbakemeldingsarkiver

click fraud protection

Feedback Hub, den innebygde Windows 10-appen som kan brukes til å dele dine tanker, ideer og rapportere OS-feil direkte til Microsoft, mottar en ny brukergrensesnittoppdatering. Med en ny, mer kompakt layout, har appen også fått en rekke nye alternativer.

Microsoft jobber kontinuerlig med å forbedre måten deres Insider Program-medlemmer deler tilbakemeldinger på om produktene deres. Å gjøre Feedback Hub på Windows 10 enda bedre er helt klart en del av denne innsatsen. I dag har selskapet begynt å rulle ut en ny Feedback Hub-appoppdatering til Insiders in the Fast Ring med muligheten til å søke etter lignende tilbakemeldinger.

I Windows 10 samler Microsoft informasjon om ytelse og bruk. Denne informasjonen er kjent som telemetridata. Ifølge Microsoft hjelper det å forbedre produktkvaliteten og løse feil og problemer i OS raskere. Alternativet Tilbakemeldingsfrekvens lar deg velge hvor ofte du vil bli bedt om å gi tilbakemelding for funksjoner du bruker i Windows 10.

Hvis du bruker Windows 10 og er koblet til Internett, kan du møte en tilbakemeldingsmelding som dukker opp fra tid til annen i ulike scenarier. Det kan spørre deg hvor fornøyd du er med ulike Windows 10-funksjoner som den nye Start-menyen, eller hvor enkelt det er å bruke Innstillinger-appen kontra det klassiske kontrollpanelet og så videre. Hvis du er lei av disse meldingene og ikke vil se dem lenger, må du deaktivere Windows Feedback.

Windows 10 Jubileumsoppdatering for å legge til nye tilgjengelighetsfunksjoner

Windows 10 Jubileumsoppdatering for å legge til nye tilgjengelighetsfunksjoner

Hver moderne Windows-versjon kommer med tilgjengelighetsalternativer. De er inkludert slik at per...

Les mer

Fix-søk fungerer ikke i Windows 10 Start-menyen

Fix-søk fungerer ikke i Windows 10 Start-menyen

3 svarFlere Windows 10-brukere møter denne uventede oppførselen til Windows 10 som er at når du s...

Les mer

Nature HD#41-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer