Windows Tips & News

De siste Groove Music-oppdateringene gir spillelisteforbedringer for Windows Insiders

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

I løpet av den siste helgen begynte Microsoft å rulle ut en ny Groove Music-appoppdatering i Windows Insider-programmets Fast Ring, noe som ga noen lange ryktede funksjoner til sine brukere. Oppdateringen er kun tilgjengelig for PC-brukere foreløpig og har versjonsnummer 10.1702.1261.0.

Forbedringer av spilleliste i Groove

Tidligere denne måneden fikk vi vite om Microsofts fremtidige planer for den neste oppdateringen av Groove Music-appen. Appen gradvis mottatt de Flytende design-makeover og skulle få Musikkvisualiseringer, en Equalizer, Spotlighted Playlists, Tilpassing av spillelister og automatisk generering av spillelister. Disse var alle etterlengtede funksjoner som allerede er tilgjengelige i andre musikkstrømmetjenester, men som ikke var innebygd i Groove. Mens equalizer og noen andre store tillegg kommer snart, legger den nylige oppdateringen til noen lovede spillelisterelaterte forbedringer. Her er hva den offisielle endringsloggen sier:

  • Du kan nå tilpasse spillelistene dine: Med denne utgivelsen vil du kunne endre og redigere bilder, titler og beskrivelser. Det er også Windows Ink-støtte for redigering av bilder, noe som er flott hvis du er interessert i den slags.
  • Spotlighted spillelister: På samme måte som Spotifys Disocer Weekly og Daily Mix, vil du få tilgang til musikk basert på hva du spiller på en daglig rota. Det er flott for disse tjenestene, og det er på tide at Groove Music også er med på den handlingen.

Andre forbedringer forventes å komme før slutten av måneden og vil være tilgjengelig først for medlemmer av Windows Insider-programmet.

Groove Music er allerede forhåndsinstallert i de nyeste versjonene av Windows 10, men hvis du avinstallerte det eller vil prøve oppdateringsversjonen, kan du gjerne last den ned fra Windows Store.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Windows 8.1-oppdateringsarkiver

En av endringene i Windows 8.1 Update er en ny kontekstmeny for fliser på startskjermen. Tidliger...

Les mer

Windows Defender ATP-tjeneste kommer med Windows 10 Fall Creators Update

Windows Defender ATP-tjeneste kommer med Windows 10 Fall Creators Update

3 svarI juni 2017 kunngjorde Microsoft en rekke sikkerhetsfunksjoner som kommer til Windows 10 Fa...

Les mer

Aktiver eller deaktiver automatisk profilbytte i Microsoft Edge

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer