Windows Tips & News

Microsofts hjemmehub for Windows 10-enheter

click fraud protection

Microsoft bygger en ny funksjon for Windows 10 Creators Update kjent som "Home Hub". Når den er aktivert på en Windows 10-enhet, vil Home Hub gjøre den om til en enhet som kan fungere på samme måte som Amazons Echo-produkt. La oss se hva Microsofts Home Hub er.

Angivelig lar Home Hub brukere opprette en spesiell familiekonto, som utvider tradisjonelle brukerkontoer i Windows eller gjestekontoen som vi er kjent med. Ved å bruke familiekontoen vil du kunne få tilgang til en rekke funksjoner uten å logge på din individuelle konto. Ting som kalenderavtaler, gjøremålslister, handlelister, spesifikke apper kan deles med familien og få tilgang raskt fra individuelle enheter takket være den nye familiekontofunksjonen.

Det vil være en ny velkomstskjerm, som samler informasjon fra "familie"-kilder. Velkomstskjermen til Home Hub er det sentrale dashbordet for hele Home Hub-opplevelsen. Den digitale assistenten «Cortana» vil alltid være aktivert og vil være tilgjengelig direkte fra den skjermen. Som Amazons Echo, vil du kunne samhandle med Cortana ved å bruke stemme i Home Hub.

Skjermbildet ovenfor viser en ny logo for Cortana med en oransje sirkel, noe som indikerer at en familiekonto brukes i stedet for den individuelle brukerkontoen. Internt blir dette kalt "FamTana", en spesiell familievennlig versjon av Cortana.

Hovedbruksscenarioet for Home Hub-funksjonen er en alt-i-ett-PC i stuen. OEM-er vil kunne bygge spesielle enheter for å kjøre Home Hub.

Det er ikke kjent når Home Hub blir utgitt. Det er planlagt utgitt i 3 bølger i Redstone 2 (Creators Update), Redstone 3 og Redstone 4 funksjonsoppdateringer til Windows 10. Creators Update forventes å komme tidlig våren 2017 eller sommeren 2017, Redstone 3-oppdateringen kommer sent i 2017 og Redstone 4 kommer tidlig i 2018. Kilde: Neowin via WindowsCentral.

Hva forventer du av Home Hub? Ser det lovende ut for deg?

Microsoft Office 2016 16.0.6366.2062 er ute for Office Insiders

Microsoft Office 2016 16.0.6366.2062 er ute for Office Insiders

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSammen med det nye...

Les mer

Microsoft ga ut Windows 11 Build 22454 ISO-bilder fra Dev-kanalen

Microsoft ga ut Windows 11 Build 22454 ISO-bilder fra Dev-kanalen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMIcrosoft ga i dag...

Les mer

Surface Go 2 mottok firmwareoppdatering fra september 2021

Surface Go 2 mottok firmwareoppdatering fra september 2021

Etter utgivelse ny fastvare for tredjegenerasjons Surface Book For flere dager siden lanserte Mic...

Les mer