Windows Tips & News

AliExpress UWP-appen er nå tilgjengelig i Windows Store

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

AliExpress er et av de mest populære nettmarkedene med mer enn 100 millioner varer tilgjengelig for kjøp. Med økningen i populariteten, hadde selskapet bak, Alibaba Group, laget en offisiell app for Android og iOS for lenge siden. Hovedformålet med appen var å holde kundene oppdatert om nye tilbud, sende ordrestatusoppdateringer og tilby mobileksklusive priskutt. Det var ikke en offisiell app for AliExpress for Windows før nå, men i går ble den første versjonen av en Universal Windows Platform-app utgitt for Windows 10. Men det er en hake.

Til tross for at den er en universell app, er den nylig utgitte appen bare en mobilversjon av nettstedet deres pakket inn i appx-pakken. Det er ingen Windows-spesifikke funksjoner i den, og heller ikke et brukergrensesnitt med innebygde kontroller, så det er ingen forskjell mellom denne appen og AliExpress-siden åpnet i Microsoft Edge.

Appen er tilgjengelig på både Windows 10 mobil og PC, men opplevelsen på sistnevnte er ikke det du egentlig ønsker fra en frittstående app. Du vil fortsatt være mer fornøyd med å bruke selve nettstedet når du er ved PC-en.

Uansett, hvis du av en eller annen grunn foretrekker å ha en dedikert app for AliExpress, i stedet for å bokmerke den i nettleseren og feste fanen, kan du gjerne prøve den ut ved å laster den ned fra Windows Store.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Steam: Windows 11 har nå nesten 20 % av brukerne

Steam: Windows 11 har nå nesten 20 % av brukerne

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen oppdaterte Ste...

Les mer

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Microsoft har oppdatert Skype-appen til versjon 8.63. Det er nå for Windows, Mac, Linux, Web, iPh...

Les mer