Windows Tips & News

Windows 10 build 14986 forbedrer DPI-skalering for klassiske apper

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Da Microsoft begynte å rulle ut Windows 10 build 14986 for Windows Insiders på Fast Ring, nesten umiddelbart noen av programmedlemmer la merke til en forskjell i hvordan operativsystemet gjengir noen av de klassiske applikasjonene på skjermer med høy DPI, inkludert Surface tabletter. Denne endringen ble ikke nevnt i det opprinnelige blogginnlegget for utgivelsen, men noen dager senere har selskapet oppdatert den med detaljer om hva som er endret i DPI-skalering.

Arbeidet med å forbedre DPI-skalering på nye enheter startet i tidligere OS-utgivelser, men er fortsatt et av målene for Windows 10 Creators Update. Et oppdatert innlegg nevner spesifikt at de fleste forbedringene er gjort for klassiske Win32-applikasjoner:

forbedret høy DPI-støtte for skrivebordsapper: Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og for noen måneder siden delte vi en diskusjon om fremgangen vi hadde gjort til høy DPI-skalering i jubileumsoppdateringen. Med utgivelsen av Build 14986 til Windows Insiders, er vi veldig glade for å dele den neste delen i den historien. Windows Insiders med enheter med høy DPI, som Surface Book, vil nå se forbedret skarphet i teksten til en rekke skrivebordsapplikasjoner som tidligere ville vise uskarpt – spesielt Microsoft Management Console (MMC) snap-in-moduler som Device Sjef.

Hvis du bruker de siste forhåndsvisningsbyggene av Windows 10 Creators Update på enheter som Surface Book eller de nyeste Surface Pro-modellene, har du sannsynligvis allerede lagt merke til de nevnte endringene. Hvis ikke, kan du alltid bli med i Windows Insider-programmet og sjekke ut de siste forbedringene i operativsystemet selv.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Microsoft lager en PowerToy til, tastaturbehandler

Microsoft lager en PowerToy til, tastaturbehandler

Du husker kanskje PowerToys, et sett med små, praktiske verktøy som først ble introdusert i Windo...

Les mer

Slik aktiverer du Aero Shake på nytt i Windows 10

Slik aktiverer du Aero Shake på nytt i Windows 10

Fra og med Windows 10 build 21277 er Aero Shake deaktivert som standard, men du kan aktivere den....

Les mer

Windows 10 Build 19541 treffer den raske ringen

Windows 10 Build 19541 treffer den raske ringen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft lanserer...

Les mer