Windows Tips & News

Windows 10 Cloud Archives

click fraud protection

Windows 10 S er den nye utgaven av Windows 10 med den store forskjellen fra vanlige utgaver er at den ikke gjør det har støtte for å installere og kjøre Win32-programmer: du kan bare installere apper som er tilgjengelige i Windows Butikk. Microsoft har nå gjort det mulig for alle å teste den nye utgaven av Windows 10.

Windows 10 S er den nye utgaven for Windows 10 med den store forskjellen fra vanlige utgaver at den ikke har støtte for Win32-apper: du kan bare installere apper som er tilgjengelige i Windows Butikk. I dag kunngjorde Microsoft at de gjør Windows 10 S tilgjengelig for MSDN-abonnenter.

Under Build 2017-arrangementet kunngjorde Microsoft at i tillegg til Ubuntu, vil brukere av Windows 10 kunne installere SUSE, Ubuntu og Fedora konsollterminaler fra Windows Store. Denne muligheten vil imidlertid være begrenset til "fullstendige" versjoner av Windows 10. Den nye utgaven, Windows 10 S, støtter ikke denne funksjonen.

På #MicrosoftEDU-arrangementet i New York City har Microsoft offisielt annonsert en spesiell SKU for Windows 10, tidligere kjent som

Windows 10 "Cloud". Denne nye versjonen av Windows heter Windows 10 S. Her er en sammenligning av funksjonene med andre forbrukerutgaver av Windows 10.

Som du kanskje har hørt allerede, jobber Microsoft med en ny Windows SKU, kjent som Windows 10 Cloud. Mer informasjon er blitt tilgjengelig om denne konstruksjonen. Også det offisielle navnet ble avslørt, som er Windows 10 S.

Microsoft var forventet å holde et Surface-sentrert arrangement i april: opprinnelig antydet rykter at vi kan se den mystiske Surface Phone for første gang, men senere ble den planen forlatt; begivenheten burde vært et sted hvor Microsoft skulle kunngjøre nye Surface-nettbrett og bærbare datamaskiner. Men det virker som om denne planen også har endret seg. Microsoft har fortsatt ikke sagt noe om det til pressen, men takket være det nye rapport fra ZDnet vi vet nå at selskapet vil holde et annet arrangement om Windows 10 Cloud noen dager før Build 2017 starter i begynnelsen av mai. Nye Surface-enheter kan likevel vises.

Som du kanskje allerede vet, ga Microsoft ut Windows 10 Build 16170 til Fast Ring of Updates for Windows Insider-programmet. Selv om denne konstruksjonen ikke kommer med nye funksjoner, kan en interessant endring sees rett i Start-menyen.

Den nye Windows 10 Cloud-utgaven er ingen hemmelighet for noen i disse dager. Designet som erstatning for Windows RT-produktet, kommer en tidlig versjon av Windows 10 Cloud allerede stengt så bare UWP-apper fra butikken vil kjøre.

Som du kanskje har hørt allerede, jobber Microsoft med en ny Windows SKU, for tiden kjent som Windows 10 Cloud. Mer informasjon er blitt tilgjengelig om denne konstruksjonen.

Microsoft Office 2016 16.0.6366.2062 er ute for Office Insiders

Microsoft Office 2016 16.0.6366.2062 er ute for Office Insiders

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSammen med det nye...

Les mer

Microsoft ga ut Windows 11 Build 22454 ISO-bilder fra Dev-kanalen

Microsoft ga ut Windows 11 Build 22454 ISO-bilder fra Dev-kanalen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMIcrosoft ga i dag...

Les mer

Surface Go 2 mottok firmwareoppdatering fra september 2021

Surface Go 2 mottok firmwareoppdatering fra september 2021

Etter utgivelse ny fastvare for tredjegenerasjons Surface Book For flere dager siden lanserte Mic...

Les mer