Windows Tips & News

Windows 10 Redstone-arkiver

click fraud protection

Windows 10 Jubileumsoppdatering kommer snart, og den gir en rekke endringer i Windows 10. Du kan lese alle våre artikler spenner over to sider for å finne ut hva som endrer seg i denne versjonen av Windows 10. Selv om det er mange nye funksjoner og mindre endringer, har alle sin favorittfunksjon. Hvilke endringer liker du med denne oppdateringen?

Microsoft har i dag annonsert at Windows 10 Anniversary Update kommer offisielt 2. august 2016. Dette betyr også utløpet av gratis oppgraderingstilbudet. Så hvis du fortsatt ikke har byttet til Windows 10, har du bare en måned på deg til å ta denne avgjørelsen.

Microsoft har gitt ut Windows 10 build 14352 for PC-er. Denne nye konstruksjonen er ute for Fast Ring-innsidere, med en rekke endringer i operativsystemet og appene. Her er hva som er nytt, i tillegg til den vanlige listen over reparasjoner og kjente problemer.

Hvis du har brukt Windows 10, er du kanskje allerede kjent med promoterte apper. Operativsystemet installerer noen "anbefalte" Universal-apper som

Candy Crush Soda Saga eller Twitter. Microsoft kommer til å bringe flere slike apper med den kommende jubileumsoppdateringen for Windows 10.

En ny Windows 10 Insider Preview Build 14328 for både PC og mobil ble nettopp utgitt for Windows Insiders i Fast-ringen. Selv om denne utgivelsen ikke gir mye for mobil, er den en stor utgivelse for PC-er. Windows 10-bygg 14328 for PC kommer med mange nye funksjoner og forbedringer, inkludert Windows Ink, oppdatert Start og mer.

En ny versjon av Windows 10 Insider Preview er ute. Deltakere av Windows Insiders-programmet kan få Windows 10 build 14316 ved å bruke den innebygde Windows Update-tjenesten til operativsystemet. Denne konstruksjonen gir et stort antall endringer, inkludert Ubuntu Bash-konsollen demonstrert under Build 2016.

Som du kanskje allerede vet, forventes Windows 10 Anniversary Update, tidligere kjent som Redstone 1-oppdateringen, å bli utgitt denne sommeren. Det har kommet til vår kunnskap at Microsoft kommer til å inkludere et mørkt tema for apper og innstillinger med denne oppdateringen. Det mørke temaet er allerede mulig i Windows 10, så vår gjetning er at de ganske enkelt vil gi et brukergrensesnitt for å aktivere det, slik at du ikke trenger noen registerhack eller apper for å aktivere det.

Etter hvert som smarttelefoner og sosiale medier ble populære, ble varslingsmerker for å vise deg nye meldinger en de facto standard. I Windows 7 la Microsoft til overlegg for oppgavelinjen slik at apper kunne formidle hva som helst med et mindre ikon over programmets ikon. oppgavelinjeoverlegg for windows 7

Dette overlegget kan for eksempel vise antall uleste meldinger for IM- og e-postapper, eller avspillings-/pausestatus for mediespillere og lignende slike varsler for nettsteder som er festet til oppgavelinjen ved hjelp av IE. Med Windows 10 Anniversary Update vil det samme være mulig for Universal Apps.

Det er kjent at Microsoft kommer til å forbedre Start-menyen tilgjengelig i Windows 10. I dag dukket det opp en animasjon/video av den nye Start-menyen, slik at vi kan få et bedre inntrykk av hvordan det blir i Windows 10 Anniversary Update. La oss diskutere det.

Under Build 2016 kunngjorde Microsoft det offisielle navnet på Redstone 1-oppdateringen. Den neste store Windows 10-versjonen, som skal slippes i juli 2016, får navnet "Jubileumsoppdatering". Microsoft har forklart i detalj flere nye funksjoner brukeren kan forvente i Windows 10 Anniversary-utgaven.

Konfigurer alternativer for Internett-tid (NTP) i Windows 10

Konfigurer alternativer for Internett-tid (NTP) i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenInternetttid (NTP)...

Les mer

Vivaldi 2.1 er ute med raske kommandoforbedringer

Vivaldi 2.1 er ute med raske kommandoforbedringer

Her er gode nyheter for alle Vivaldi-brukere. Vivaldi, en nyskapende nettleser, nådde nok en mile...

Les mer

Vivaldi 2.1-arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer