Windows Tips & News

Microsoft fjerner Paint 3D-integration fra klassiske MS Paint

click fraud protection
ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne

For et par dage siden kom Microsoft endelig udgivet den klassiske Paint-app i Microsoft Store og opfylder sit gamle løfte. Programmet kom til butikken uden væsentlige ændringer eller nye funktioner bortset fra et nyt ikon. Interessant nok har den klassiske Paint fra Microsoft Store endnu en ændring, der gled under radaren. Brugere bemærkede, at den nye version ikke længere tilbyder Rediger i Paint 3D knap.

Reklame

Det Rediger i Paint 3D knappen er stadig til stede i den aktuelle version af Paint, der leveres forudinstalleret med hver stabil version af Windows 10. Hvis du har Mal 3D installeret på din maskine, åbnes Paint3D med din aktuelle tegning ved at klikke på knappen.

Microsoft fjerner redigering med Paint 3D fra klassisk MS Paint

Det Rediger i Paint 3D option dukkede første gang op i den klassiske Paint i 2017, da Microsoft udgav den første Opdatering af skabere til Windows 10. På det tidspunkt havde Microsoft annonceret den nye Paint3D-applikation som en erstatning for den klassiske version. For at flytte brugere fra den klassiske Paint til Paint 3D annoncerede Microsoft planer om at udfase Paint og flytte det til Microsoft Store. Desuden tilføjede virksomheden knappen Rediger i Paint 3D for at promovere den nye app. Så vidste udviklerne ikke, at folk ikke tager et moderne blik på de tidløse klassikere. Til sidst var Paint 3D og andre 3D-relaterede elementer i OS langsomt ved at dø ud.

Paint 3D modtager ikke længere opdateringer, og virksomheden har allerede dræbt Remix 3D-biblioteket. Desuden, i den kommende opdatering til Windows 10, Microsoft fjerner mappen 3D-objekter og Rediger med Paint 3D-indgang fra kontekstmenuerne.

Som det viste sig, elsker brugerne den klassiske Paint for meget til, at Microsoft kan slippe af med den. På trods af at den er relativt langsom i udvikling, overlevede Paints enkelhed, tilgængelighed og 35 år gamle arv ethvert moderne alternativ, såsom Fresh Paint og Paint3D.

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne

Se efter USB 3.0-understøttelsesarkiver

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Winaero Tweaker 0.7.0.1 kan deaktivere annoncer i Windows 10

Winaero Tweaker 0.7.0.1 kan deaktivere annoncer i Windows 10

To måneder efter den forrige udgivelse er jeg glad for at kunne annoncere en ny version af Winaer...

Læs mere

Winaero Tweaker 0.7.0.1 hvad er nyt Arkiver

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere