Windows Tips & News

Sådan sletter du Scan med Windows Defender fra kontekstmenuen i Windows 10

click fraud protection
ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne

Som du måske allerede har bemærket, implementerede Microsoft i Windows 10 version 1511 et kontekstmenupunkt til Windows Defender. Nu er det muligt at scanne udvalgte filer og mapper i File Explorer med et enkelt klik ved at højreklikke og starte Windows Defender. Hvis du ikke vil have dette "Scan med Windows Defender" verbum/kontekstmenupunkt, er her, hvordan du sikkert kan fjerne det.

Reklame


Der er flere grunde til, at du måske ønsker at slippe af med det nævnte genvejsmenupunkt. For eksempel kan du bruge noget alternativ antivirussoftware, som deaktiverer Defender og giver sit eget kontekstmenupunkt til at scanne filer og mapper. Eller du har måske deaktiverede Windows Defender fuldstændigt og har ikke behov for kontekstmenupunktet.

Sådan slettes Scan med Windows Defender-indgang fra kontekstmenuen i Windows 10, kan du bruge registreringsdatabasefiler, der er klar til brug, jeg har lavet for din bekvemmelighed. Fortryd-filen er også inkluderet.

Download registreringsdatabasen filer

For at fjerne menupunktet Scan med Windows Defender i Windows 10 skal du dobbeltklikke på filen med navnet "fjern Scan med Windows Defender.reg".

For at gendanne kontekstmenupunktet skal du dobbeltklikke på filen med navnet "gendan Scan med Windows Defender.reg". Det vil gendanne standardindstillingerne.

Her er hvordan det fungerer.

Genvejsmenupunktet er repræsenteret af følgende post i registreringsdatabasen.
For filer:

HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\EPP

For mapper:

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\EPP

Windows 10 fjern scanning med defenderNår du sletter EPP-undernøglen, forsvinder genvejsmenupunktet. Det er sikkert og går ikke i stykker.

Før:

FørEfter:

efterFor at gendanne den skal du genskabe EPP-undernøglen og indstille dens standardstrengværdi til "{09A47860-11B0-4DA5-AFA5-26D86198A780}" eller blot dobbeltklikke på den klar-til-brug-reg-fil, jeg har leveret.

Brug Winaero Tweaker for at spare tid. Det har den passende mulighed under kontekstmenu\Fjern standardelementer:winaero-tweaker-remove-context-menu-indgangeDu kan hente appen her: Download Winaero Tweaker.

Det er alt.

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne
Sådan deaktiveres krav om driversignatur i Windows 10

Sådan deaktiveres krav om driversignatur i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneHvis du er en dri...

Læs mere

Halloween 2016 tema til Windows 10

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Sådan aktiverer du flytilstand i Windows 10

Sådan aktiverer du flytilstand i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneFlytilstand er en...

Læs mere