Windows Tips & News

Installer Windows 10 version 2004 med lokal konto

click fraud protection

Sådan installeres Windows 10 version 2004 med lokal konto

Fra og med version 1909 gjorde Microsoft det sværere at installere Windows 10 uden en Microsoft-konto. Det samme gælder for dagens udgivne Windows 10 version 2004 'May 2020 Update'. Indstillingen er ikke tilgængelig i Out of Box Experience (OOBE), når du konfigurerer en ny enhed. Sådan installerer du Windows 10 version 2004 med en lokal konto.

Windows 10 understøtter to typer konti. Den ene er den lokale standardkonto, som ikke er forbundet til nogen Microsoft cloud-tjeneste. Den anden er Microsoft Account, som er forbundet til mange Microsoft-tjenester som Office 365, OneDrive og giver nogle udvidede funktioner som synkronisering af præferencer og cloud-lagring.

Microsoft-konto vs lokal konto

En Microsoft-konto er fantastisk, hvis du bruger Microsofts tjenester. Du kan synkronisere dine filer ved hjælp af OneDrive mellem alle dine enheder. Den kan bruges til at administrere dine Store-apps og opdatere dem automatisk. Med en Microsoft-konto synkroniseres dine præferencer og indstillinger mellem alle dine pc'er. Den kommer med en række andre funktioner, hvis du har Windows Phone, der kører Windows 10 Mobile.

Tip: Find om du bruger lokal konto eller Microsoft-konto i Windows 10

En lokal konto kan ikke bruges til at logge ind på Microsofts samling af tjenester og kan ikke bruges til at installere apps fra Store. Dens adgangskode kan dog være tom. En lokal konto er den traditionelle brugerkontotype, der blev brugt før Windows 8.

Lokal konto og Windows 10-opsætning

Tidligere Windows 10-versioner udgivet før version 1909 havde følgende mulighed:

Linket 'Offline-konto' kunne bruges til at starte en sekvens af oprettelse af en lokal konto, som kunne bruges til at afslutte OOBE uden at involvere nogen internetbaserede legitimationsoplysninger. Se lige det her.

Men fra og med Windows 10 version 1909 er denne mulighed nu skjult, hvilket gør det umuligt at oprette en lokal konto under opsætningen. Det ser ud til, at Redmond-softwaregiganten er interesseret i at udvide Microsoft Account-brugerbasen og dets relaterede økosystem, så de skubber ændringen til opsætningsprogrammet.

Mens linket er skjult, er der stadig en række metoder tilgængelige til at fortsætte uden at oprette en Microsoft-konto, når du installerer Windows 10 version 1909 på en ny enhed.

For at installere Windows 10 version 2004 med lokal konto,

  1. Du skal blot afbryde forbindelsen til din enhed fra internettet. Sluk for Wi-Fi, tag Ethernet-stikket ud.
  2. Dette vil udløse en lokal kontooprettelsesguide i OOBE.
  3. Et andet trick er at indtaste et forkert telefonnummer et par gange, så Windows 10 automatisk skifter til tilstanden 'opret en lokal konto'.
  4. Endnu en mulighed er at indtaste en ugyldig e-mail, såsom [email protected]. Dette gør også sit arbejde.
  5. Endelig kan du oprette en lokal konto EFTER installation af Windows 10 version 2004 og derefter fjerne Microsoft-kontoen fra operativsystemet.

Uanset hvilken metode du vælger, vil Windows 10 blive installeret med en lokal konto.

Denne ændring i opsætningsprogrammet er meget ubehagelig. Jeg håber, at det blot er en fejl i opsætningsprogrammet, der vil blive rettet inden version 1909 når produktionsgrenen.

Flere ressourcer til Windows 10 version 2004:

  • Hvad er nyt i Windows 10 version 2004 (20H1)
  • Download Windows 10 version 2004 lige nu
  • Forsink Windows 10 version 2004 og bloker den fra at installere
Start automatisk forstørrelsesglas før login i Windows 10

Start automatisk forstørrelsesglas før login i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneSådan starter du ...

Læs mere

Skift forstørrelsesglasvisning i Windows 10

Skift forstørrelsesglasvisning i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneSådan ændres fors...

Læs mere

Aktiver eller deaktiver filternøgler i Windows 10

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere