Windows Tips & News

Windows 10 systemgendannelsesarkiver

click fraud protection

Systemgendannelse er en funktion i Windows 10 og flere tidligere versioner af Windows, der går tilbage til Windows Me. Starter med Windows 8, Microsoft fjernede genvejslinket for at starte Systemgendannelse fra mappen Tilbehør -> Systemværktøjer. I denne artikel vil vi se, hvordan du finder alle de tilgængelige systemgendannelsespunkter i Windows 10.

Systemgendannelse er en funktion i Windows 10 og flere tidligere versioner af Windows, der går tilbage til Windows Me. Hvis du af og til bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 for at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabile punkt, hvor det fungerede korrekt, kan du være interesseret i at ændre den maksimale diskplads, der bruges til systemet beskyttelse. Når pladsen fyldes op, vil ældre gendannelsespunkter gøre det automatisk slettes for at tillade oprettelse af nye point.

Hvis du bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 til at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabile punkt, hvor det fungerede korrekt, kan du være interesseret i at få adgang til det hurtigere. Du tilføjer en speciel kaskadende kontekstmenu "Systembeskyttelse" til skrivebordet for at få hurtigere adgang til denne funktions muligheder.

Systemgendannelse er en funktion i Windows 10 og flere tidligere versioner af Windows, der går tilbage til Windows Me. Starter med Windows 8 fjernede Microsoft genvejslinket for at starte Systemgendannelse fra Tilbehør -> Systemværktøjer folder. I denne artikel vil vi se, hvordan du åbner Systemgendannelse i Windows 10.

Hvis du bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 til at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabilt punkt, når det fungerede korrekt, kan du være interesseret i at oprette et nyt gendannelsespunkt med PowerShell. Dette kan være nyttigt med forskellige automatiseringsscenarier. Du tilføjer et særligt kontekstmenupunkt, "Opret gendannelsespunkt ", til skrivebordet for at få hurtigere adgang til denne funktion.

Hvis du af og til bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 for at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabilt punkt, når det fungerede korrekt, kan du være interesseret i at slette et gendannelsespunkt for at genvinde diskdrevet plads. I denne artikel vil vi se, hvordan det kan gøres.

Hvis du af og til bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 for at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabilt punkt, når det fungerede korrekt, kunne du være interesseret i at oprette et nyt gendannelsespunkt automatisk på et tidsplan. I denne artikel vil vi se, hvordan det kan gøres.

Hvis du af og til bruger funktionen Systemgendannelse i Windows 10 for at gendanne dit operativsystem til det sidst kendte stabilt punkt, når det fungerede korrekt, kan du være interesseret i at oprette et nyt gendannelsespunkt automatisk på start op. I denne artikel vil vi se, hvordan det kan gøres.

En uheldig ændring, der skete i Windows 7, er, at systemgendannelsespunkter oprettes alt for sjældnere nu - en gang hver 7. dag. I denne artikel vil vi se, hvordan du øger frekvensen af ​​systemgendannelsespunkter i Windows 10, Windows 8.1 og Windows 8 med en simpel tweak i registreringsdatabasen.

Systembeskyttelse, også kendt som Systemgendannelse, er ikke en ny funktion i Windows 10. Denne teknologi blev introduceret i 2000 med Windows Millenium Eudgave. Det giver dig mulighed for at rulle det installerede operativsystem tilbage til den tidligere tilstand. Systemgendannelse opretter gendannelsespunkter, som holder en komplet tilstand af registreringsdatabaseindstillinger, drivere og forskellige systemfiler. Brugeren kan rulle operativsystemet tilbage til et af gendannelsespunkterne, hvis Windows 10 bliver ustabilt eller ustartbart.

Tilføj kommandoen Udpak kontekstmenu til MSI-filer

Tilføj kommandoen Udpak kontekstmenu til MSI-filer

Når du har en MSI-pakke, kan du være interesseret i at udpakke dens indhold uden at installere ap...

Læs mere

Download Vis flere detaljer i ruden Detaljer i File Explorer

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Linux Mint Sarah-arkiver

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere