Windows Tips & News

Her er Microsofts store Xbox-platformsmeddelelser

click fraud protection

Microsoft har afsløret flere store ændringer, der kommer til Xbox-platformen i 2022 og senere. Project Moorcroft vil give spil adgang til spildemoversioner. Xbox Cloud Gaming kommer til flere lande. Xbox Game Pass Ultimate vil være i stand til at streame nogle spil fra deres bibliotek. Endelig vil vi i de kommende dage kunne prøve en ny Microsoft Xbox TV-app.

Projekt Moorcroft

Microsoft arbejder på Project Moorcroft for at give Xbox Game Pass-abonnenter adgang til demoer af spil under udvikling. Dette projekt er blandt andet designet til at returnere noget spænding og intriger omkring forskellige spil på udstillinger som E3.

Selve demoerne vil være på begrænsede niveauer eller vil være tidlige versioner af spillene. Projekter som disse blev ofte sat op til E3 og PAX, hvor fans ventede i timevis i kø for at spille spillets demo.

Spildemoer er vigtige for udviklere, da de tiltrækker brugere til det kommende spil. Microsoft vil også betale udviklere, der forbereder demoer til Project Moorcroft som en belønning for brugt tid og ressourcer. Microsoft forventer at gøre det tilgængeligt næste år.

Xbox Cloud Gaming

Microsoft har annonceret, at Xbox Cloud Gaming nu er tilgængelig i Argentina og New Zealand fra og med i dag. Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter kan nu streame mere end 100 spil til smartphones, tablets og pc'er og senere til Samsung TV ved hjælp af den kommende Xbox TV-app (se nedenfor).

Nu er Xbox Cloud Gaming-spilstreamingtjenesten tilgængelig i 28 lande rundt om i verden.

Spilbiblioteksunderstøttelse i Xbox Cloud Gaming

Microsoft vil bringe mange flere spil til Xbox Cloud Gaming inden udgangen af ​​dette år. Takket være denne ændring vil Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter være i stand til at streame deres biblioteksspil fra skyen. Dette inkluderer spil købt separat og er ikke inkluderet i Game Pass-abonnementet.

Det er virkelig en stor forandring, da du potentielt kan streame et hvilket som helst understøttet spil uden at få det i Game Pass først. Microsoft advarer dog allerede om, at listen over understøttede spil vil være begrænset, så ikke alle Xbox-spil vil være tilgængelige på tjenesten. Men de vil forsøge at dække så mange spil som muligt fra brugernes personlige bibliotek.

Microsoft Xbox TV

En ny app kommer til Samsungs smart-tv-ejere senere på måneden. Kaldet Xbox TV, det vil tillade at spille Xbox-spil direkte på tv'er eller "smartskærme fra 2022", uden at tilslutte en spillekonsol. Appen vil bruge cloud-streaming fra en speciel hardwareklynge baseret på Xbox Series X-hardwaren. Så brugeren vil se det behandlede spilbillede på sin enhed. For at få adgang til det fulde sæt af spil skal du være Xbox Game Pass Ultimate-abonnent. Ellers har du kun adgang til at spille Fortnite.

Xbox TV-appen vil være tilgængelig via Samsung Game Center fra den 30. juni i 27 lande. For at prøve det skal du installere appen, logge på med din Microsoft-konto og begynde at spille spil, der ligner Xbox Cloud Gaming-tjenesterne i browseren.

Microsoft og Samsung vil understøtte en lang række controllere til Xbox TV-appen, inklusive PlayStation DualSense-controllere og mere. Du skal blot tilslutte gamepad'en til dit tv via Bluetooth, og du kan begynde at spille. Den maksimale streamingopløsning er stadig 1080p ved 60 FPS.

Det vides endnu ikke, hvornår Xbox TV-appen vil være tilgængelig på ældre Samsung-tv'er og enheder fra andre producenter.

Via Randen

Hvis du kan lide denne artikel, så del den ved hjælp af knapperne nedenfor. Det vil ikke tage meget fra dig, men det vil hjælpe os med at vokse. Tak for din støtte!

Slå Oplæserinteraktion fra eller til Tip til knapper og kontroller

Slå Oplæserinteraktion fra eller til Tip til knapper og kontroller

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneSådan slår du fra...

Læs mere

Skift oplæserkontekstniveau for knapper og kontroller i Windows 10

Skift oplæserkontekstniveau for knapper og kontroller i Windows 10

Sådan ændres oplæserkontekstniveau for knapper og kontroller i Windows 10Som du måske allerede ve...

Læs mere

Aktiver taster på berøringstastatur, når du løfter fingeren i Windows 10 Oplæser

Aktiver taster på berøringstastatur, når du løfter fingeren i Windows 10 Oplæser

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneSådan aktiverer d...

Læs mere