Windows Tips & News

Eksporter favoritter til en fil i Edge

click fraud protection

I dag vil vi se, hvordan du eksporterer favoritter til en fil i Edge. Microsoft Edge, standardbrowseren i Windows 10, giver dig nu mulighed for at eksportere og importere favoritter til en fil uden at bruge tredjepartsværktøjer.

Muligheden for at eksportere og importere favoritter i Edge blev tilføjet i Windows 10 Creators Update. Du skal køre Windows 10 build 15007 eller nyere for at have mulighed for at importere og eksportere bogmærker til en fil.
Til eksportere favoritter til en fil i Edge, skal du gøre følgende.

  1. Start Edge-browseren.
  2. Klik på menuknappen med tre prikker "...".
  3. Klik på menupunktet Indstillinger. Indstillinger vil blive åbnet.
  4. Der vil du se knappen "Importer fra en anden browser".
  5. Klik på knappen. Der vil du se en sektion med navnet Importer eller eksporter en fil.
  6. Til eksportere Edge-favoritter til en fil, klik på knappen "Eksporter til fil". Angiv derefter filnavnet og dets placering, hvor dine favoritter vil blive gemt.
  7. Til importer Edge-favoritter fra en fil, klik på knappen "Importer fra fil", og søg derefter efter en fil, hvor din favoritfil er gemt.

Det er det.

Takket være denne forbedring er det nu nemt at importere og eksportere favoritter i Microsoft Edge. Dette var en af ​​de mest efterspurgte funktioner. I tidligere udgivelser af Windows 10 kunne du kun importere bogmærker fra andre browsere. Muligheden for at eksportere til en fil manglede. Den opdaterede Microsoft Edge fra Windows 10 Creators Update tillader endelig import også mange forskellige ting.

Edge har langsomt fået funktioner, lige siden den debuterede i Windows 10 RTM Build 10240. Det er en universel app, som har udvidelsesstøtte, en hurtig gengivelsesmotor og en forenklet brugergrænseflade. Microsoft udgav Edge som efterfølgeren til Internet Explorer for at give en mere jævn oplevelse og understøttelse af moderne webstandarder. Mens det startede som en barebones-app, har det allerede fået en masse nyttige funktioner som udvidelser, EPUB support, Sæt faner til side (fanegrupper),Faneeksempel, og en mørkt tema.

Desværre, selv med disse forbedringer, er Microsoft Edge stadig ikke perfekt og mangler mange funktioner, som er blevet de facto for populære browsere.

Sådan konfigureres eller deaktiveres systembeskyttelse (Systemgendannelse) i Windows 8.1

Sådan konfigureres eller deaktiveres systembeskyttelse (Systemgendannelse) i Windows 8.1

Systembeskyttelse, som blev introduceret som Systemgendannelse i Windows Me, er en meget nyttig f...

Læs mere

Vivaldi Beta 3 er tilgængelig

Vivaldi Beta 3 er tilgængelig

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneEndnu en større o...

Læs mere

Windows 10 stop med at spionere Arkiver

En anden omgang privatlivsrelateret hysteri er startet omkring Windows 10 for nylig. Mange bruger...

Læs mere