Windows Tips & News

Deaktiver ikoner i Mozilla Firefox-kontekstmenuen

click fraud protection
1 svar

Moderne versioner af Firefox-browseren har ikoner i kontekstmenuen for navigationskommandoer frem og tilbage, genindlæs/stop-kommando og for punktet "bogmærke". Mange brugere kan ikke lide det faktum, at kontekstmenuen har ikoner, ikke tekstetiketter. Udover designet bryder de brugerfladeflowet, da de er justeret horisontalt, mens resten af ​​menupunkterne er ordnet lodret. I denne artikel vil vi se, hvordan du kan vende tilbage til den fuldt tekstuelle kontekstmenu i Firefox-browseren og fjerne ikonerne.

Dette kan gøres ved hjælp af et trick med en speciel userContent.css-fil, som Firefox understøtter til tilpasning af dens brugergrænseflade. Vi har allerede brugt det til fjern søgefeltet fra siden med ny fane i Firefox. Her er trin-for-trin instruktionerne for at deaktivere kontekstmenuikoner.

  • Åbn Firefox og tryk på ALT-tasten på tastaturet.
  • Hovedmenuen vises. Gå til Hjælp -> Oplysninger om fejlfinding:
  • Under afsnittet "Grundlæggende applikationer" skal du klikke på knappen "Vis mappe" for at åbne din profilmappe:
  • Opret en ny mappe her kaldet "Chrome" som vist nedenfor:
  • Åbn den mappe, du lige har oprettet, og opret en fil her kaldet userChrome.css. Du kan oprette det med Notesblok. Åbn Notesblok og indsæt følgende tekst:
    #context-back image, #context-forward image, #context-reload image, #context-stop image, #context-bookmarkpage image{ display: none !important; } #context-back: before, #context-forward: before, #context-reload: before, #context-stop: before, #context-bookmarkpage: before{ content: attr (aria-label) !important; -moz-margin-start: 32px !vigtigt; } #context-navigation{ -moz-box-orient: vertikal !important; } #context-navigation > .menuitem-iconic { -moz-box-pack: start !important; }

    Vælg nu Filer -> Gem menupunkt og skriv "userChrome.css" med anførselstegn i filnavnsfeltet og gem det i den mappe, du oprettede ovenfor.

  • Nu genstart din Firefox-browser og åbn den nye faneside. Tjek kontekstmenuen.

Før:

Efter:

Det er det. Du er lige sluppet af med ikonerne i Firefox-kontekstmenuen. For at gendanne dem skal du slette filen userChrome.css og genstarte browseren.

Sort mønster tema til Windows 8

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Omdøb Win+X-menugenveje i Windows 10

Omdøb Win+X-menugenveje i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneI Windows 8 intro...

Læs mere

Windows 10 Build 18362 (Slow Ring, 19H1)

Windows 10 Build 18362 (Slow Ring, 19H1)

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneMicrosoft frigive...

Læs mere