Windows Tips & News

Aktiver det mørke tema i Firefox 57

click fraud protection

Som du måske allerede ved, kommer Firefox 57 med en ny brugergrænseflade, kendt som "Photon". Browserens standardudseende inkluderer et standardtema med en mørkeblå titellinje. Der er få temaer, der er forudinstalleret med browseren, som du måske vil prøve. For eksempel vil du måske aktivere det mørke tema, som efter min mening ser rigtig godt ud.

Alle moderne browsere understøtter temaer. Mange af dem kommer med et indbygget mørkt tema. For eksempel har standardbrowseren i Windows 10, Edge, en speciel mulighed i indstillingerne.

Tidligere kom kun udviklerudgaven af ​​Mozilla Firefox med et andet, mørkt tema. Endelig blev et indbygget mørkt tema af høj kvalitet tilgængeligt til stabile builds af Firefox. Sådan ser det ud i Firefox 57.

Takket være denne ændring vil du hurtigt kunne skifte mellem mørke og lyse temaer. Lad os se, hvordan det kan lade sig gøre.

For at aktivere det mørke tema i Firefox 57, gør følgende.

  1. Klik på hamburgermenuknappen, og klik på punktet "Tilpas".
  2. Klik på punktet "Temaer" nederst i ruden "Tilpas".
  3. Klik på Mørk tema i rullelisten.

Hvis du senere ombestemmer dig, vil du være i stand til at aktivere standardtemaet ved at vælge det i den samme rulleliste. Du kan også anvende et hvilket som helst andet tema, der passer til din smag. For eksempel er Space Fantasy-temaet også mørkt med en kontrasterende lysfarvet aktiv fane for virkelig at skelne det klart fra de inaktive. Alternativt vil du måske aktivere en korrekt titellinje i Firefox for at få browseren til at følge accent farve af vinduesrammen på operativsystemet.

Mørke temaer foretrækkes normalt af brugere, der ofte arbejder sent om natten. Mørkere farver til apps, sorte temaer og visuelle stilarter, mørke temaer til redaktører, MS Office og IDE'er afspejler mindre skarpt lys, når du arbejder om natten. Det var en god idé at inkludere et oprindeligt mørkt tema i Mozilla Firefox. Starter med Firefox 57, browseren kommer med en ny brugergrænseflade, kodenavnet "Photon", og har en ny motor "Quantum". Det var et svært træk for udviklere, for med denne udgivelse dropper browseren fuldstændig understøttelse af XUL-baserede tilføjelser. Heldigvis understøtter den stadig temaer og tilpasninger, så du kan gøre den til din.

Skift websøgemaskine til Cortana i Windows 10

Skift websøgemaskine til Cortana i Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneSom standard udfø...

Læs mere

Windows 10 Build 18898-arkiver

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Gendan klassisk ny faneside i Google Chrome

Gendan klassisk ny faneside i Google Chrome

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneStarter i Chrome ...

Læs mere