Windows Tips & News

Windows 10 deaktiver websøgning Arkiver

click fraud protection

Sådan deaktiveres websøgning på proceslinjen i Windows 10 version 2004

Windows 10 har et søgefelt på proceslinjen, som kan bruges til at starte Cortana og udføre søgningen med tastatur eller stemme. Når du skriver noget i søgefeltet på proceslinjen i Windows 10, vises søgeresultaterne, men websøgeresultater blandes med lokale søgeresultater, Store apps og indhold fra Bing. Sådan deaktiverer du internet- og Store-apps fra at blive søgt via proceslinjen.

Windows 10 kommer med en ny funktion kaldet "Cortana". Det er en digital assistent, som er integreret med søgefunktionen. Windows 10 har et søgefelt på proceslinjen, som kan bruges til at starte Cortana og udføre søgningen med tastatur eller stemme. Når du skriver noget i søgefeltet på proceslinjen i Windows 10, vises søgeresultaterne, men websøgeresultater blandes med lokale søgeresultater, Store apps og indhold fra Bing. Her er, hvordan du deaktiverer internet- og Store-apps fra at blive søgt via proceslinjen.

Windows 10 kommer med en ny funktion kaldet "Cortana". Det er en digital assistent, som er integreret med Windows 10. Windows 10 har et søgefelt på proceslinjen, som kan bruges til at starte Cortana og udføre søgningen med tastatur eller stemme. Når du skriver noget i søgefeltet på proceslinjen i Windows 10, vises søgeresultaterne, men websøgeresultater blandes med lokale søgeresultater, Store apps og indhold fra Bing. Hvis du gerne vil deaktivere internet- og Store-apps, der søges fra proceslinjen, kan du se, hvordan du slår det fra.

Microsoft har udgivet en fejlfinding til OneDrive Files on-Demand-problem i Windows 10 v2004

Microsoft har udgivet en fejlfinding til OneDrive Files on-Demand-problem i Windows 10 v2004

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneEfter opdatering ...

Læs mere

Sådan åbner du en mappe i en ny fane i Windows 10 File Explorer

Sådan åbner du en mappe i en ny fane i Windows 10 File Explorer

Nylige versioner af Windows 10 inkluderer en implementering af Tabbed Shell, kendt som Sets. Det ...

Læs mere

Windows 10 Byg 15046 hvad er nyt Arkiver

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere