Windows Tips & News

Sådan redigeres URL i Favoritter i Microsoft Edge

click fraud protection

En af de nye funktioner i Microsoft Edge-browseren introduceret i Windows 10 "Fall Creators Update" er evnen til at redigere URL'en på ethvert element, du har tilføjet til Favoritter. Denne ændring er meget lille, men meget nyttig for alle brugere af Microsoft Edge. Lad os se, hvordan du bruger denne funktion.

Microsoft Edge er standard webbrowser-app i Windows 10. Det er en Universal (UWP) app, som har udvidelsessupport, en hurtig gengivelsesmotor og en forenklet brugergrænseflade. Edge fik en masse ændringer med de seneste udgivelser af Windows 10. Browseren har nu udvidelse support, EPUB support, en indbygget PDF-læser, evnen til eksportere adgangskoder og favoritter og en række andre nyttige funktioner såsom evnen til at gå fuld skærm med et enkelt tastetryk.

Startende med Windows 10 build 16226, som repræsenterer Fall Creators Update, er det muligt at ændre URL'en på sider, du har tilføjet til favoritter. Her er hvordan det kan gøres.

I Edge er der to steder, hvor du kan redigere URL'en på den bogmærkede side: Favoritter-linjen, som kan aktiveres, og Favoritter-ruden. Vi vil gennemgå begge metoder.

For at redigere URL i Favoritter i Microsoft Edge, gør følgende.

  1. Åbn Microsoft Edge.
  2. Klik på knappen Hub på værktøjslinjen. Det er knappen længst til venstre med stjerneoverlejringsikonet over tre vandrette linjer.
  3. Du vil se en liste over sider og websteder, du har føjet til bogmærker. Højreklik på det ønskede element for at ændre det. Vælg i kontekstmenuen Rediger URL.
  4. Rediger URL'en for elementet for at ændre det. Tryk på Enter-tasten for at bekræfte ændringen.

Det samme kan gøres for linjen Favoritter. Højreklik på det ønskede element i favoritlinjen i Microsoft Edge, og vælg punktet Rediger URL fra kontekstmenuen. Følg derefter instruktionerne nævnt ovenfor.

Det er det.

Sergey Tkachenko, forfatter hos Winaero

Den kendte insider Evan Blass bekræftede faktisk på sin Twitter, at Microsoft vil løfte sløret fo...

Læs mere

Windows 11 Build 22000.466 er tilgængelig for insidere på beta- og RP-kanalerne

Windows 11 Build 22000.466 er tilgængelig for insidere på beta- og RP-kanalerne

Efterlad et SvarMicrosoft frigiver nu Windows 11 Build 22000.466 (KB5008353) til Windows Insiders...

Læs mere

Deaktiver skærmen "Lad os afslutte opsætningen af ​​din enhed" i Windows 11

Deaktiver skærmen "Lad os afslutte opsætningen af ​​din enhed" i Windows 11

Du kan deaktivere "Lad os afslutte opsætningen af ​​din enheds skærm", hvis du er irriteret over ...

Læs mere