Windows Tips & News

Windows 10 emoji-arkiver

click fraud protection

Emojis er smileys og ideogrammer, der bruges i apps, for det meste i chats og instant messengers. Smileys i sig selv er en meget gammel idé. Windows 10 build 18947 viste en række forbedringer relateret til emoji.

I Windows 10 kan du bruge Emojis i navnet på en fil eller mappe. Dette kan gøres ved hjælp af den indbyggede Emoji Panel-funktion, der gør det muligt at vælge enhver emoji, du ønsker. Sådan gør du.

I Windows 10 er der en særlig funktion, som gør det nemt at indtaste Emoji. Med en genvejstast kan du åbne Emoji-panelet og vælge den emoji, du ønsker. Med de seneste Windows 10-builds kan du indtaste flere emoji ad gangen. En ny mulighed giver dig mulighed for automatisk at lukke emoji-panelet, efter du har valgt en emoji. Som standard forbliver emoji-panelet åbent. Sådan lukkes den automatisk.

I Windows 10 er der en særlig funktion, som gør det nemt at indtaste Emoji. Med en genvejstast kan du åbne Emoji-panelet og vælge den emoji, du ønsker. Desværre er det begrænset til det amerikanske sprog. Sådan kan du låse den op for alle sprog.

I Windows 10 er der en særlig funktion, som gør det nemt at indtaste Emoji. Med en genvejstast kan du åbne Emoji-panelet og vælge den emoji, du ønsker. Lad os se, hvordan du får adgang til denne nyttige funktion og søger efter den ønskede emoji.

Flere nye funktioner bliver opdaget af entusiaster i den nyligt udgivne Windows 10 build 10547. I dag vil jeg gerne henlede din opmærksomhed på tre af dem. Spotlight-funktionen er fuldt funktionel, nye race-forskellige emojis er blevet tilføjet, og muligheden for at skifte Insider-konto er ny. Lad os udforske dem alle.

.NET Framework 4.6.2 Offline installationsprogram

.NET Framework 4.6.2 Offline installationsprogram

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneMicrosoft har fri...

Læs mere

Gruppepolitikreferenceregneark til Windows 10 version 1809

Gruppepolitikreferenceregneark til Windows 10 version 1809

Microsoft har udgivet et særligt regneark, som dækker alle gruppepolitikindstillinger for Windows...

Læs mere

Skype 4.3 til Linux er død

Skype 4.3 til Linux er død

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneDet er endelig sk...

Læs mere