Windows Tips & News

Windows 10 touch-tastaturarkiver

click fraud protection

Windows 10 Fall Creators Update, også kendt under kodenavnet "Redstone 3", er den næste store opdatering til Windows 10. Det er i aktiv udvikling, da dette skrives. Den leveres med en opdateret touch-tastatur-app.

Windows 10 indeholder et berøringstastatur til computere og tablets med berøringsskærm. Når du trykker på et tekstfelt på din tablet, vises berøringstastaturet på skærmen. Du kan få den til at vises, når den ikke er i tablet-tilstand, og når der ikke er tilsluttet et fysisk tastatur.

Windows 10 indeholder et berøringstastatur til computere og tablets med berøringsskærm. Når du trykker på et tekstfelt på din tablet, vises berøringstastaturet på skærmen. Som standard bruger berøringstastaturet det første bogstav i hver sætning med stort. Hvis du ikke er tilfreds med denne funktion, kan du deaktivere den her.

Windows 10 indeholder et berøringstastatur til computere og tablets med berøringsskærm. Når du trykker på et tekstfelt på din tablet, vises berøringstastaturet på skærmen. Som standard afspiller berøringstastaturet en lyd, hver gang du trykker på en tast. I denne artikel vil vi se, hvordan du deaktiverer disse lyde.

Som standard vises Touch-tastaturet øverst på proceslinjen og skjuler det. Du kan ændre denne adfærd og få proceslinjen til at forblive synlig, når det virtuelle berøringstastatur vises på skærmen. Dette kan gøres med en simpel Registry tweak.

Med Firefox 43 tilføjede Mozilla registrering af touchscreen-enheder. Hvis Firefox kører på en berøringsskærmenhed, vises berøringstastaturet, hver gang et tekstfelt får fokus via en berøringsskærm. Hvis du er interesseret i at teste denne funktion, men du endnu ikke har en touchscreen-enhed, kan du tvinge Firefox-browseren til at vise skærmtastaturet alligevel.

Microsoft henter Windows 10 Build 18356.16 (KB4494123) fra den langsomme ring

Microsoft henter Windows 10 Build 18356.16 (KB4494123) fra den langsomme ring

For et par dage siden udgav Microsoft Windows 10 Build 18356.16 med KB4494123 til Insiders in the...

Læs mere

Byg 18356.16: KB4494123 (Slow Ring) til Windows 10

Byg 18356.16: KB4494123 (Slow Ring) til Windows 10

ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevneMicrosoft frigive...

Læs mere

Microsoft har annonceret Rust/WinRT-projekt

Microsoft har annonceret Rust/WinRT-projekt

Microsoft har annonceret Rust/WinRT-projekt, der giver en naturlig og idiomatisk måde for Rust-ud...

Læs mere