Windows Tips & News

Sådan indstiller du favoritlinjen til kun at vise ikoner eller fuld tekst i Internet Explorer

click fraud protection
ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne

Favoritlinjen i Internet Explorer er en meget nyttig måde at besøge dine yndlingswebsteder med et enkelt klik. Det er en værktøjslinje placeret under adresselinjen. Brugeren er i stand til at tilføje websteder til favoritlinjen ved at trække URL'en fra adresselinjen eller klikke på knappen 'Tilføj til favoritlinjen'. Derudover kan RSS-feeds, som er blevet tilføjet til favoritlinjen, kontrolleres med et enkelt klik. I denne artikel vil vi se, hvordan du tilpasser udseendet af favoritlinjen og skifter dens visning mellem ikoner, korte titler og lange titler.

Reklame


Først skal du muligvis aktivere favoritlinjen. Højreklik på IE-titellinjen eller de hvide ikoner øverst til højre i browserens vindue, og klik på punktet Favoritter i kontekstmenuen for at slå det til, som vist nedenfor:
aktiver favoritlinjen i IE
Favoritlinjen bliver synlig. De elementer, du har tilføjet der, kan vises i tre forskellige tilstande - ikoner, korte titler og lange titler.

Det Lange titler indstillingen er standardvisningen. Det viser dine yndlingswebsteder som en knap med ikon og fuld tekstbeskrivelse. Den er velegnet til brugere med den brede skærmstørrelse.
lange titler
Korte titler ligner visningen med lange titler, men titlen er afkortet for at spare plads vandret. Det kan være nyttigt for folk med en ikke-widescreen-skærm eller enhver anden bruger, der har masser af favoritter og ønsker kortere titler.
korte titler
Det Ikoner view giver den mest kompakte visning af websteder, Favoritter-linjen, ved slet ikke at vise nogen teksttitler, medmindre du holder markøren over ikonet. Det er nyttigt til mindre skærme, eller hvis du har et meget stort antal favoritter.
ikoner

Du kan skifte mellem disse tre visninger via kontekstmenuen på favoritlinjen. Højreklik på et hvilket som helst websted på linjen Favoritter, og udvid elementerne Tilpas titelbredder. Der kan du vælge mellem de tre visninger:
tilpasse bredden
Titelbredderne kan også indstilles via en registreringsdatabase-tweak, så hvis du geninstallerer Windows, kan du med det samme lave denne registreringsdatabase-tweak for at forhindre manuelt at ændre den hver gang fra Internet Explorer.

  1. Luk Internet Explorer.
  2. Åben Registreringseditor.
  3. Gå til følgende nøgle:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LinksBar

    Hvis du ikke har denne nøgle, skal du bare oprette den.
    Tip: Det kan du få adgang til enhver ønsket registreringsnøgle med et enkelt klik.

  4. Indstil DWORD-værdien navngivet DefaultItemWidth til 0, hvis du skal indstille visningen Lange titler.
    Hvis du vil bruge korte titler, skal du indstille DefaultItemWidth til 1, og for ikoner indstille den til 2. Det er det.
    DefaultItemWidth

    Bonustip: Du kan kontrollere synligheden af ​​Favoritter-bjælken via LinksBandEnabled DWORD-værdi, som er placeret i følgende registreringsnøgle:

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MINIE

    LinksBandEnabled
    Indstil den til 1 for at aktivere favoritlinjen, eller 0 for at deaktivere den. Du skal redigere parameteren, når IE ikke kører, så ændringerne afspejles i den nye IE-session.

    ANBEFALEDE: Klik her for at løse Windows-problemer og optimere systemets ydeevne

Sergey Tkachenko, forfatter hos Winaero

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere

Sergey Tkachenko, forfatter hos Winaero

En kumulativ opdatering udgivet til Windows 10 version 2004, '20H1', også kendt som 'May 2020 Upd...

Læs mere

Download Download RadianceZ Skin til AIMP3

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesid...

Læs mere