Windows Tips & News

Teams 2.0 ще замени класическото приложение Teams в Windows още тази година

click fraud protection

По-рано през март Microsoft представи нова версия на клиента на Teams за Windows. Новата версия се отличава с по-добър потребителски интерфейс, подобрена производителност. Microsoft ще премести Teams 2.0 от предварителния преглед и ще го достави като клиентско приложение по подразбиране в Windows до края на 2023 г.

Проектиран за фирми и организации, Microsoft Teams е платформа, която позволява на членовете на екипа да си сътрудничат по проекти в реално време чрез чат и споделяне на файлове. Потребителите могат да провеждат виртуални срещи с лекота, тъй като Teams предоставя функции за видео и аудио конференции. Teams също се интегрира с други приложения на Microsoft Office, като Word и Excel, за подобряване на производителността и рационализиране на работните потоци.

Версия 2.o в момента е в предварителен преглед, тъй като в момента липсват някои функции от класическия настолен клиент на Teams.

Но компанията се надява да постигне паритет на функциите до края на тази година. Така че приложенията ще имат почти същата функционалност. След това Microsoft ще го наложи като софтуер по подразбиране.

Освен това Microsoft ще стартира Teams 2.0 Preview за платформи, различни от Windows. Така че новият клиент на Teams за Mac, VDI и уеб преглед също ще се появи по-късно тази година.

Teams 2.0 има по-бързо време за зареждане и намалено забавяне по време на използване, което прави работата в Teams по-ефективна и удобна.

Чрез petri.com

Ако ви харесва тази статия, моля, споделете я чрез бутоните по-долу. Това няма да отнеме много от вас, но ще ни помогне да растем. Благодаря за подкрепата!

Освободете дисково пространство след инсталиране на Windows 10 Spring Creators Update

Освободете дисково пространство след инсталиране на Windows 10 Spring Creators Update

ПРЕПОРЪЧВА: Щракнете тук, за да коригирате проблеми с Windows и да оптимизирате производителностт...

Прочетете още

Променете цвета и ширината на полето за търсене на Cortana в Windows 10

Променете цвета и ширината на полето за търсене на Cortana в Windows 10

Windows 10 "Redstone 2", който в крайна сметка ще стане Windows 10 версия 1703, когато бъде пусна...

Прочетете още

Теми за Windows 10 архиви

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване, докато навигирате през уебсайта...

Прочетете още