Windows Tips & News

Microsoft обяви пускането на второто поколение Surface Hub 2S

click fraud protection
ПРЕПОРЪЧАНО: Щракнете тук, за да коригирате проблеми с Windows и да оптимизирате производителността на системата

Това ново устройство е проектирано за модерни работни места и е съвместно изчислително устройство, което може да се използва за видеоконференции, цифрова бяла дъска и други съвместни дейности. Surface Hub 2S има 50-инчов и 85-инчов дисплей с 4K+ резолюция, който може да се върти между портретен и пейзажен режим. Второто поколение на Surface Hub 2S ще бъде пуснато през 2023 г. заедно с нова версия на Windows, наречена „Teams Rooms on Windows“.

Surface Hub 2s Второ поколение

Устройството може да се използва като специално устройство за сътрудничество в срещи на Microsoft Teams. Ето някои от ключовите характеристики на Surface Hub 2S като устройство за Teams Rooms:

Реклама

1. Безпроблемна интеграция: Surface Hub 2S се интегрира безпроблемно с Microsoft Teams, позволявайки на потребителите да се присъединяват към срещи с едно докосване и да имат достъп до функции на Teams като чат, споделяне на файлове и др.

2. Подобрено изживяване при срещи: Устройството е проектирано да подобри изживяването при срещи с функции като дисплей с разделителна способност 4K+, висококачествени високоговорители и микрофони и широкоъгълна камера.

3. Лесна настройка и управление: По-богата функционалност за Surface Hub 2S в Microsoft Teams Admin Center и Pro Management Portal съвместим с други устройства на Teams Room – заедно с Microsoft Intune и класически опции за управление със System Center Manager (SCCM).

4. По-продуктивни срещи: Surface Hub 2S е проектиран да направи срещите по-продуктивни с функции като цифрова бяла дъска, поддръжка с докосване и мастило и възможност за сътрудничество с дистанционно участници. Най-новите функции на Teams Rooms като Front Row, Chat и други ще дойдат в Surface Hub 2S без забавяне.

Като цяло, Surface Hub 2S като устройство Teams Rooms е мощен инструмент за сътрудничество за модерни работни места, осигурявайки безпроблемна интеграция с Microsoft Teams, подобрено изживяване за срещи и лесна настройка и управление.

Според Windows Central, Microsoft се подготвяше да пусне нова касета Surface Hub 2S, известна като Upward. Второто поколение Surface Hub 2S изглежда е тази касета, за която се говори, че идва с чип Intel от 11-то поколение. Все още обаче не е ясно дали Microsoft възнамерява да продаде новата касета като самостоятелна надстройка за съществуващите потребители на Surface Hub 2S.

Microsoft също отбеляза, че първото поколение на Surface Hub 2S ще се поддържа до 14 октомври 2025 г. Това е денят, в който ще приключи поддръжката за Windows Teams OS. За съжаление, новата версия на Teams Rooms в Windows ще бъде достъпна само за второто поколение Surface Hub 2S.

Официалното съобщение е тук.

ПРЕПОРЪЧАНО: Щракнете тук, за да коригирате проблеми с Windows и да оптимизирате производителността на системата

Ако ви харесва тази статия, моля, споделете я чрез бутоните по-долу. Това няма да отнеме много от вас, но ще ни помогне да растем. Благодаря за подкрепата!

Реклама

Сергей Ткаченко, автор в Winaero

Премахнете Dropbox от навигационния панел в Windows 10 File ExplorerDropbox е услуга за съхранени...

Прочетете още

Microsoft забрани на Rufus да изтегля Windows ISO

Microsoft забрани на Rufus да изтегля Windows ISO

Изглежда, че Microsoft не е доволен от инструменти на трети страни, които заместват и разширяват ...

Прочетете още

Сергей Ткаченко, автор в Winaero

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри изживяването ви, докато навигирате в уебсайта. От ...

Прочетете още