Windows Tips & News

Samsung подготвя три нови приложения за Windows 10

click fraud protection

В допълнение към няколко спретнати характеристики достъпно изключително за телефони на Samsung в приложението Вашият телефон, Samsung подготвя допълнителни приложения за устройства с Windows 10. Забелязано Aggiornamenti Lumia три предстоящи приложения в Microsoft Store от корейския производител на смартфони: Samsung Free, Quick Share и Samsung O.

Samsung Безплатно

Samsung Free позволява на потребителите да разглеждат телевизионни канали и предавания от Samsung TV Plus, да четат новини от различни източници и да играят безплатни игри, които не изискват никакво изтегляне. Samsung Free е известен преди като Samsung Daily, който се предлага на смартфони на Samsung с актуализация на One UI 3.0 или по-нова. Скоро тази услуга ще бъде достъпна и за Windows 10.

Бързо споделяне

Quick Share е приложение за прехвърляне на файлове между смартфони и компютри чрез Wi-Fi Direct или Bluetooth. Той поддържа Windows 10 и смартфони Samsung с One UI 2.0 или по-нова версия. Считайте го за вариант на AirDrop на Samsung за Android и Windows 10.

Samsung O

Що се отнася до Samsung O, не е ясно какво прави приложението. Текущата версия на софтуера идва с начален екран, който е идентичен с Samsung Free, но със съобщение „Samsung O идва скоро“. Aggiornamenti Lumia твърди, че това приложение ще дебютира заедно с Samsung Free и Quick Share, но няма информация какво означава Samsung O, нито кога тези приложения ще бъдат достъпни за всички потребители.

Приложенията Samsung Free, Quick Share и Samsung O може да са налични само на лаптопи и таблети на Samsung с Windows 10, но Samsung може да ги пусне и за всички компютри с Windows 10. Тъй като няма официално потвърждение от Samsung, смятайте тази информация за чисто спекулативна.

Как да деактивирате рекламите в Skype 6

Как да деактивирате рекламите в Skype 6

24 отговораАко се дразните от реклами в Skype по време на чат или по време на разговор, има блест...

Прочетете още

Skype пълен списък с усмивки Архив

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване, докато навигирате през уебсайта...

Прочетете още

Skype пълен списък с емотикони Архив

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване, докато навигирате през уебсайта...

Прочетете още