Windows Tips & News

Windows 10 Build 16299.19 излиза с KB4043961

click fraud protection
5 отговора

Windows 10 Build 16299 е финална версия на Windows 10 Fall Creators Update. Предлага се за компютри на Бързо бавно и Предварителен преглед на изданието пръстени. Днес Microsoft пусна нова кумулативна актуализация за потребители, работещи с Windows 10 build 16299.

Тази актуализация включва само подобрения в качеството и няма нови функции на ОС. Той идва със следния списък с корекции.

  • Разрешен е проблем, при който след премахване на приложения те се преинсталират при всяко рестартиране, излизане и влизане.
  • Обърнато е внимание на проблем, при който локализацията на изхода за грешка от JET база данни е нарушена. Отчитат се само низове за грешки на английски.
  • Актуализации на защитата на драйвери за режим на ядрото на Windows, графичен компонент на Microsoft, Internet Explorer, ядро ​​на Windows, компонент за търсене на Microsoft Windows, Windows TPM, Windows NTLM, Device Guard, Microsoft Scripting Engine, Windows Wireless Networking, Microsoft Windows DNS, Windows Server, Microsoft JET Database Engine и Windows SMB Сървър.

Можете да инсталирате KB4043961 от отваряне на Настройки -> Актуализация и сигурност -> Windows Update -> Проверка за актуализации. Вашият компютър трябва да бъде конфигуриран да получава актуализации от пръстена за преглед на версията.

Заявка на Google Chrome в архивите на полето за всичко

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване, докато навигирате през уебсайта...

Прочетете още

Google Chrome няма да поддържа Windows XP и Vista след април 2016 г

Google Chrome няма да поддържа Windows XP и Vista след април 2016 г

Предстои значителна промяна в популярния браузър Google Chrome. Google реши да прекрати поддръжка...

Прочетете още

Архив за известия, създадени за Chrome

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване, докато навигирате през уебсайта...

Прочетете още